ITN doo Beograd | Sva prava zadržana © 1992 - 2017 | Dodaj sajt u omiljene | Preporuči stranicu | Uslovi korišćenja | Zaštita privatnosti
Logovanje za saradnike
Servis i rezervni delovi

Post-prodajna podrška ITN GROUP-a, koju čine Servis i rezervni delovi, posluje od osnivanja kompanije u okviru ITN Agrotech-a.

Servisni tim se je sastavljen od spoja mladih i iskusnih servisera, mehaničara, hidrauličara i inženjera. Prosek godina ljudi koji rade u servisu je 37. Različita poslovna iskustva rada na terenu u kombinaciji sa različitim životnim iskustima čine naš servisni tim uvek spremnim da izađu klijentima u susret.

Obučenost servisera ITN GROUP-a se obnavlja i usavršava na servisnim treninzima ino-principala koje se organizuju svake godine. Među obukama se izdvajaju servisna obuka u Krone-u, Manitou-u, Grimme-u, PMC-u, Goldoni-ju ... Otklanjanje uzroka kvara i tačna dijagnostika, čime se sprečava ponavljanje problema, predstavljaju podjednako važan segment rada Servisa ITN GROUP-a, kao i samo otklanjanje kvara i njegovih posledica, pri čemu dolazi do izražaja iskustvo starijih članova servisnog tima. Pri tome u punoj meri pomaže tesna saradnja Servisa ITN GROUP-a sa tehničkom podrškom ino-principala, čiji je zajednički cilj zadovoljstvo naših klijenata.

Servis ITN GROUP-a svoju mobilnost duguje servisnim vozilima, kao preduslov da se brzo izađe na teren u svim uslovima i interveniše. VW kombi vozila najnovije generacije opremljena su sa savremenim alatima, i kao takva predstavljaju mobilne radionice koje su gotovo uvek potrebne na terenu.

Rezervni delovi obuhvataju službu nabavke i prodaje rezervnih delova i magacin rezervnih delova. Sa pojavom mašina visokih kapaciteta, zamena neispravnih delova u što kraćem roku predstavlja najvažniji faktor za zadovoljstvo korisnika. Iz tog razloga, magacin rezervnih delova ITN GROUP-a poseduje preko 4.500 pozicija različitih rezervnih delova, sa ciljem efikasne isporuke delova za najrazličitije mašinske sklopove. Služba rezervnih delova može u najkraćem vremenskom roku da nabavi i isporuči kupcu rezervne delove za sve mašine u prodajnom programu ITN GROUP-a.Puštanje novih mašina/oruđa u rad