ITN doo Beograd | Sva prava zadržana © 1992 - 2017 | Dodaj sajt u omiljene | Preporuči stranicu | Uslovi korišćenja | Zaštita privatnosti
Logovanje za saradnike
Untitled Document
Brand manager :
Žarko Ristić
062/ 214-863
011/ 3160-328
kontakt e-mail
Brand manager :
Dragan Branković
+381 63 214 186
+381 11 3160 328
kontakt e-mail
SPECIJALNA SKLADIŠTA ZA FRESH MARKET

ITN GROUP u svom opsegu poslova projektuje kompletna skladišta za sveže voće i povrće po sistemu ključ u ruke.

Tehnologija skladištenja ovakvih proizvoda zahteva kompletnu kontrolu svih atmosferskih parametara kako u skladištima tako i van njih i stvaranje povoljnih uslova unutar samih skladišta za što duže očuvanje svežine proizvoda. Ovo se postiže pre svega kotrolom temperature, vlažnosti vazduha, a ukoliko je to potrebno i izmenom sastava atmosfere unutar skladišta i kontorlom količine kiseonika i ugljen-dioksida kao nosioca oksidacionih procesa i kvarenja proizvoda.
Najvažniji aspekt ovakvih tehnoloških celina je ušteda energije kroz korišćenje sistema aktivne ventilacije i smanjenje troškova električne energije koja je potrebna za klasično hlađenje. Kroz kotrolu spoljašnjih parametera naš sofisticirani kompjuteski sistem donosi odluku kada da koristi spoljašnji vazduh radi spuštanja ili podizanja temperature i vlažnosti vazduha u komorama kroz razlike u dnevnim i noćnim temperaturama. Ceo sistem je moguće daljinski kontrolisati i svaka komora ima svoj pojedinačni sistem kontrole koju je čini zasebnom celinom sa svojom zasebnom atmosferom koja omogućuje najpovoljnije uslove čuvanja osetljivih proizvoda i produženja njihove svežine i roka trajanja.