ITN doo Beograd | Sva prava zadržana © 1992 - 2017 | Dodaj sajt u omiljene | Preporuči stranicu | Uslovi korišćenja | Zaštita privatnosti
Logovanje za saradnike
Untitled Document
Brand manager :
Žarko Ristić
+381 62 214 863
+381 11 3162-328
kontakt e-mail
Brand manager :
Dragan Branković
+381 63 214 186
+381 11 3160 328
kontakt e-mail
Više informacija na :
Bigtem

Bigtem je kompanija specijalizovana za procesni inženjering, projektovanje i proizvodnju opreme za preradu hrane. Centrala se nalazi u Istanbulu, Turska od 1973. godine, a odnedavno Bigtem je otvorio i još jednu fabriku u Xantiju, Grčka.

Bigtem oprema se prodaje u 60 zemalja na 5 kontinenata, uključujući SAD, Veliku Britaniju, Japan, Kanadu, Francusku, Rusiju, Portugal, Holandiju, Grčku, Češku, Italiju, Nemačku, Australiju, Bugarsku, Ukrajinu, Saudijsku Arabiju, Tunis i Liban. ITN GROUP zastupa Bigtem na teritoriji čitave ex-YU.

Bigtemov tim iskusnih inženjera i 100 kvalifikovanih radnika može pronaći rešenje za svaku vašu potrebu za preradu i pakovanje. Bigtem proizvodi kompletne linije za preradu čije tehnološke šeme možete pogledati ovde:Pored kompletnih linija, Bigtem proizvodi i pojedinačne mašine specijalizovane za preradu voća, povrća, pripremu i punjenje džemova, marmelada, ajvara, pečenje paprike, sušenje i mnogo različite opreme u industriji hrane.

Bigtem koristi materijal visokog kvaliteta i standarda kako bi se osigurala higijena prerade i trajnost opreme. Bilo da vam je potreban jednostavan transporter ili high-tech automatizovana linija, Bigtem Vam može pružiti pravo rešenje za Vaš posao. Sa velikim magacinom rezervnih delova osigurava da će Vaše mašine biti u najkraćem roku biti servisirane i održavane.