ITN doo Beograd | Sva prava zadržana © 1992 - 2017 | Dodaj sajt u omiljene | Preporuči stranicu | Uslovi korišćenja | Zaštita privatnosti
Logovanje za saradnike
Untitled Document
Brand manager :
Slaven Soldo
+381 62 214 880
+381 11 3160 328
kontakt e-mail
Brand manager :
Ivan Pejović
+381 63 267 494
+381 11 2104 245
kontakt e-mail
Brand manager :
Radenko Komatina
+381 63 830 2033
+381 11 2198 662
kontakt e-mail
Brand manager :
Dalibor Šutanovac
+381 63 860 1520
+381 11 2198 662
kontakt e-mail
Brand manager :
Lazar Čemerlić
+381 63 314 017
+381 11 2104 196
kontakt e-mail
Više informacija na :
MANITOU

LIDER U MANIPULACIJI U NAJTEŽIM USLOVIMA

Iza svake velike i uspešne priče stoji dobra, ali jednostavna ideja. Jednog dana davne 1957. godine, Marcel Braud, osnivač kompanije MANITOU, osmislio je princip originalne naprave: Zašto ne izmeniti oblik poljoprivrednog traktora, dodati mu sistem za podizanje i hidraulično upravljanje ?
Ovako je rođen prvi viljuškar za teške terene na svetu. Ova ideja je dovela do uspeha kompanije i zbog nje je MANITOU postao svetski poznat brend. Glavni razlog uspeha kompanije je sposobnost MANITOU-a da svakom korisniku ponudi najefikasnije i najpouzdanije rešenje. Danas MANITOU može ponuditi najširi spektar proizvoda na tržištu pokrivajući tri glavna sektora delovanja: građevina, poljoprivreda i industrija.


Kompanija MANITOU je prisutna u preko 120 zemalja sveta - Severna i Južna Amerika, Japan, Australija i Južna Afrika, svi su upoznati sa brendom MANITOU. MANITOU i ITN GROUP su svoju saradnju započeli 2005. god.

Intenzivna manipulacija proizvoda ili materijala zahteva korišćenje opreme prilagođene za svaku situaciju. MANITOU proizvodni program MANISCOPIC je najširi spektar teleskopskih manipulatora koji pruža optimalnu kombinaciju performansi, čvrstine i svestranosti. Od 1986. godine MANITOU projektuje, proizvodi i prodaje program teleskopskih manipulatora koji posebno zadovoljava potrebe poljoprivrednika, bilo da su u pitanju uzgajivači žitarica ili stočari.

Efikasna, robusna, laka za rukovanje, pouzdana i udobna, ova oprema je prilagodljiva i nudi lako održavanje.


Program MANISCOPIC (MLT modeli) je postao reper na poljoprivrednom tržištu u oblasti teleskopskih manipulatora. Specijalno konstruisan da zadovolji potrebe korisnika u poljoprivredi, MLT program teleskopskih manipulatora ima kapacitete od 2,3 do 4,5 tona, podiže na visine od 5 do 10 m, u zavisnosti od modela. Sa najširim izborom mašina na tržištu, MANITOU nudi garantovanu produktivnost i udobnost pri svakoj primeni.


MANITOU u PKB Korporaciji
MANITOU VILJUŠKARI
Iz velike ponude MANITOU viljuškara izdvajamo seriju polu-industrijskih MSI viljuškara, nosivosti od 2,0 do 3,5 t, sa visinom podizanja 3,0 - 6,0 m, opremljenih EURO III motorima Kubota Turbo 60 HP/44 kW i hidrostatičkim prenosom. U pitanju su viljuškari koje odlikuje posebna okretnost i fleksibilnost, kao i rad i kretanje po nepripremljenoj podlozi, klizavom terenu, preko ivičnjaka i šina. Osim toga, viljuškar serije MSI ima kompaktne dimenzije - visina standardne verzije je 2,1 m.

Da bi se omogućio što lakši pristup, vozilo je dizajnirano tako da operater prilazi radnom mestu sa obe strane, bez pragova za penjanje. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu, radno mesto operatera je izolovano od vibracija, standardna verzija poseduje zaštitni ram sa prednjim i zadnjim zatamnjenim vetrobranskim staklom sa brisačima, ručice za upravljanje su postavljene u neposrednoj blizini sedišta koje je presvučeno skajem i opremljeno sigurnosnim pojasom.

Viljuškar serije MSI poseduje automatski sistem za ubrzano podizanje krana, koji je nezavisan od kretanja vozila. Hidrostatički prenos obezbeđuje precizno, efikasno i bezbedno rukovanje, a zajedno sa velikim prednjim točkovima omogućava vozilu veću fleksibilnost prilikom vožnje po nepripremljenom terenu. Gume sa niskim pritiskom apsorbuju udarce koji se javljaju tokom prelaska preko ivičnjaka, kretanja po rupama i neravninama, i pružaju stabilnost pri kretanju po klizavoj podlozi.
MSI viljuškar je opremljen dvostrukim kočionim sistemom: kočenje usporavanjem (hidrostatički prenos) i dinamičko kočenje disk kočnicama potopljenim u ulju. MSI viljuškar je posebno stabilan i odlikuje se malim radijusom okretanja, zahvaljujući novoj upravljačkoj osovini. Šasija i komponente su zaštićeni od korozije što obezbeđuje izuzetnu dugotrajnost i pouzdanost, a samo održavanje viljuškara je jednostavno zahvaljujući lakom pristupu svim elementima i sistemima.