ITN doo Beograd | Sva prava zadržana © 1992 - 2017 | Dodaj sajt u omiljene | Preporuči stranicu | Uslovi korišćenja | Zaštita privatnosti
Logovanje za saradnike
Untitled Document
Brand manager :
Žarko Ristić
+381 62 214 863
+381 11 3162-328
kontakt e-mail
Brand manager :
Dragan Branković
+381 63 214 186
+381 11 3160 328
kontakt e-mail
Više informacija na :
Mectra

OSNOVNA DELATNOST

Mectra je sinonim za tehnologiju koja je primenjena na industrijsku ambalažu, specijalizovana prvenstveno u proizvodnji paletizera, depaletizera i rukovanje upakovanim proizvodima uopšte. Mectra je konsolidovala svoje prisustvo u konzervnoj industriji, industriji hrane i pića , kao i u hemijskoj i farmaceutskoj industriji.

MECTRA SLAVI 25 GODINA POSTOJANJA!

ISTORIJA

Osnovana 1986, u kratkom vremenu sa eksponencijalnim rastom, kompanija je postala vodeće ime na tržištu, direktan takmac sa glavnim vodećim kompanijama u sektoru pakovanja.

Dobro definisan strateški položaj i zaista inovativna vizija je dovela Mectru do uspeha. Mectra je organizovala svoju ponudu u oblasti poslovanja u potpunosti u skladu sa tržišnim trendovima i na taj način uspela da postigne odlične rezultate, i postane ključni dobavljač za mnoge vodeće firme u mnogim proizvodnim oblastima.

Mectra je razvila organizaciju i sinergiju neophodnih različitih izvora (mehanika, elektronika, softver za programiranje) potrebnih za proizvodnju automatskih mašina, prema rastu i razvoju ciljeva tržišta.TRŽIŠTA

Trenutno, 80% prodaje je upućeno na svetska tržišta, uključujući, zahvaljujući širokom strategiju prodaje, ne samo tradicionalna evropska tržišta, već i SAD, Latinsku Ameriku, arapske zemlje i azijske zemlje . Preostalih 20% se odnosi na tržište Italije.

ITN GROUP zastupa Mectru na tržištu cele ex-YU. Stoga Vam možemo ponuditi rešenje paletizacije i depaletizacije za kraj Vaših proizvodnih linija i time napraviti ogromne uštede izbacivanjem manuelnog rada u ovom segmentu pakovanja proizvoda na paletu.

Mectra je prava italijanska kompanija koja je postigla svetski uspeh, na globalnom nivou.